Minä

12.08.2022

Yksi ystävä joskus sanoi, että "Helena, sun elämästäs vois kirjoittaa vaikka kirjan!" Aloin miettiä asiaa et aivan, onhan tässä 38 vuoden aikana sattunut jo jos jonkin näköistä, hyvää ja paljon huonoakin. Blogia oon miettinyt nyt jo jonkin aikaa, ja nyt kesällä 2022 tää alkoi tuntua siltä, et hitto miks ei!

Valmistuin viime vuonna vauvojen vyöhyketerapeuttiseksi hierojaksi, ja koulun viimeisinä päivinä jokaisen piti tehdä esitys "Matkani vyöhyketerapeuttiseksi vauvahierojaksi". Tein esityksen siitä, mitä kaikkea elämässä on tapahtunut tähän mennessä, ja mitkä asiat on vuosien mittaan saaneet mut kiinnostumaan enemmän ja enemmän terveydestä, ja nyt etenkin lasten terveydestä.

Teen vauvahierontojen lisäksi myös imetysohjauksia. Monen monta vuotta oon tehnyt myös valmennuksia, ja viime vuodet etenkin ravintovalmennuksia.

Paljon oon oppinut asioita kantapään kautta, mutta paljon oon ehtinyt myös jo opiskella.

Mulla on ihan vasta viime vuosina tullut sellanen olo, et en ehkä tuu ikinä olemaan täysin valmis, vaan haluan jatkuvasti kokea ja oppia uutta.

Monta tarinaa ja juttua elämässä on tähän saakka opettaneet etenkin sen, et ei se määränpää, vaan se matka.

Ihana kun oot löytänyt tiesi nyt tänne! Ja tervetuloa tekemään matkaa mun kanssa. Ehkäpä joku tarina tuo sulle vaikka vertaistukea jonkun vaikean jutun kanssa, tai sit koet jonkun ahaa-elämyksen, et noin ei siis ainakaan kannata tehdä, kun mä oon sen erehdyksen sun puolesta jo tehnyt.

Tästä se lähtee!