Vauvahierontaa sekä imetysohjausta. Paimio, Turku ja lähikunnat. Kysy kotikäynneistä. Vauvahierontaa sekä imetysohjausta. Paimio, Turku ja lähikunnat. Kysy kotikäynneistä.

Vyöhyketerapeuttinen hieronta (ensikäynti)

Kesto: n.60min

Alkuhaastattelu sekä vauvan koko kehon vyöhyketerapeuttinen hieronta..

Hinta: 50€

Palvelut MiniMii. Palvelut MiniMii.

Vyöhyketerapeuttinen hieronta (jatkokäynnit)

Kesto: n.45min

Vauvan koko kehon vyöhyketerapeuttinen hieronta.

Hinta: 50€

Palvelut MiniMii. Palvelut MiniMii.

Imetysohjaus

Kesto: n.60min

Alkuhaastattelu, imetysasentojen katsominen, imuotteen tarkastus sekä mahdollisten imuun vaikuttavien vauvan kireyksien tarkastus.

Hinta: 50€

Palvelut MiniMii. Palvelut MiniMii.

Vauvahierontaa sekä imetysohjausta. Paimio, Turku ja lähikunnat. Kysy kotikäynneistä.

+ Vauvahierontakurssit vanhemmille 

Kesto: n.1,5h

Järjestän myös vanhemmille tarkoitettuja vauvahierontakursseja joko toimitiloissani Paimiossa tai sitten voin tulla myös kotiin kurssia pitämään. Toimitiloihini otan kerralla kolme vauvaa vanhempansa kanssa, mutta kotona järjestettäville kursseille voi tulla niin monta vauvaa kuin mahtuu, kuitenkin vähintään se kolme. Kurssilla vanhempi tekee opastuksellani vauvalleen koko kehon vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan. Kurssilaiset saavat kurssilla käydyn hieronnan ohjeen kotiin mukaan, joka sisältää myös muuta infoa vauvahierontaan liittyen.

Laita viestiä sähköpostiin, WhatsAppiin tai Instagramiin, jos olisit kiinnostunut kurssista, niin kerron lisää.

Hinta: 40€/vauvaEtsitkö vauvahierojaa Turun alueelta? Lämpimästi tervetuloa vauvahierontaan sekä imetysohjaukseen. Kysy myös kotikäynneistä. MiniMii MiniMii. Etsitkö vauvahierojaa Turun alueelta? Lämpimästi tervetuloa vauvahierontaan sekä imetysohjaukseen. Kysy myös kotikäynneistä. MiniMii MiniMii. Etsitkö vauvahierojaa Turun alueelta? Lämpimästi tervetuloa vauvahierontaan sekä imetysohjaukseen. MiniMii MiniMii. Vauvahierontaa sekä imetysohjausta. Paimio, Turku ja lähikunnat. Kysy kotikäynneistä. Vauvahierontaa sekä imetysohjausta. Paimio, Turku ja lähikunnat. Kysy kotikäynneistä.